Dupa mult timp…

Posted: 16/10/2009 in Din viata mea, Drumuri

Dupa o lunga pauza am reusit sa intru si eu din nou pe aici sa mai scriu ceva.
E foarte greu cu acest orar al meu. O sa incerc sa va povestesc intr-o ordine cat-de-cat cronologica.
PART I:
Acum doua saptamani am fost la o intalnire saptamanala ClubSeat. Toti erau infierbantati pentru ca peste o saptamana aveau sa plece la Paltinis sa aniverseze 2 ani de ClubSeat. Eu nu aveam sa fiu cu ei. Dar dupa ca am vorbit cu cea pe umerii careia se aflata toata problema cu cazarea (Catalina) am aflat ca pot iesii din toata chestia cu max. 300 RON. Eu aveam 200, am vorbit cu tata, mi-a mai dat el 100 si eram pe lista. Happy Anniversary!
PART II:
Acum o saptamna pe vremea asta eram pe drum inspre Paltinis sa particip la aniversarea de 2 ani a ClubSeat fara parinti, ci cu colegul Mirciuliqa. Am ajuns vineri pe la ora 1 noaptea, mi-am lasat ghiozdanul, ma duc in sala de petrecere si ce vad: cateva fetze cunoscute, cateva fetze beate, cateva fetze necunoscute, cateva fetze necunoscute si bete si cateva fete necunoscute. Am inceput sa socializez, sa beau o berica, inca una, inca una…pana la 4 dimineata cand m-am culcat estimez eu ca beusem o sticla de 0.5 litri de bere, si vre-o 4-5 sau 6 doze. Dar eram inca treaz. Stiu ca eram in pat spalat pe dinti la ora 3:55, dar eram umpic mai greu in miscari. Urmatoarele doua zile au fost dinamita. Mi-am facut tema la franceza cu Bubulutza, am dansat, am facut karaoke, nu m-am mai imbatat, a fost super OK. La intoarcere veneam tot cu Mirciuliqa. Pana cand incepeau serpentinele de pe Valea Oltului. Acolo la o benzinarie ne-am strans mai multi sa mergem in coloana pana la Bucuresti. Mie sincer nu prea imi ardea de coloane ca mai aveam o tema la mate de facut dar trebuia sa suport. Dar inainte sa plecam ne-am intalnit cu colegul ProSorin si a sa CUPRA by Superchips de 300+CP care a spus ca nu are timp de mers in coloana ca se grabeste. Bineinteles ca l-am intrebat, dupa care mi-am mutat ghiozdanul din Leonul 1M 1.8 20V 125 CP a lui Mirciuliqa in acea BESTIE. A fost cea mai inteleapta mutare din viata mea. Nici acum nu imi pot scoate sunetul motorului din cap. Pe serpentine la 7.200 RPM, si ce sprint avea si……vai ma doare capu. Imi vine sa ma duc la Paltinis sa ma imbat si sa petrec numai ca sa refac drumul de intoarcere. E moarte curata masina aia, dar avea si un sofer pe masura. Sa traiesti Sorine!
PART III:
Saptamana asta a inceput ok. Ceva plictiseala, un dor dupa petrcerea si Cupra din week-end dar a fost ok. Mai putin vreamea. Aia sucks! Am racit „frumos” de tot din urmatoarea cauza: Aici in Clinceni era soare si relativ cald. Nu m-am imbracat foarte gros. In Bucuresti era un cancer….. daca loveam cu picioru o piatra mi se crapa mie osu, asa frig era. Acuma sunt cu mucii in batista si ii tot scot din nas (stiu, nu e o imagine prea placuta, asa ca nu vi-o imaginati!) dar azi am luat 3 note. Defapt, primele 3 note la liceu: un 9 la franceza, un 10 la bilogie si un 10 la TIC. Acuma gagicile „e moarte dupa mine” -as vrea eu…..-dar imi convine ca macar e week-end. Si va doresc la toti un sfarsit de saptamana plin de veselie si bucurie.
Toate bune!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s