Below mach one

Posted: 03/02/2010 in Din viata mea, Drumuri
Etichete:, , , , , ,

Cred ca o sa mi se topeasca creierul! I have the need for speed in my blod! Dar in ultimele 2 zile am facut vreo 600 de km  dar nu am atins/depasit 100km/h. De ce? Pai mandriile noastre de locomotive, caii inhamati la caruta tarii noastre, baza dezvolatarii tarii si a industriilor Replublicii Socialiste Romaniei…. au TOP SPEED de 100 km/h. Iar azi cand am fost cu tata pana la Baia-Mare am fost si cu o Dacie 1310 si cu o remorca. Dacia cu 4 rapoarte, rezulta TOP SPEED 90 km/h.

In fine am mers tot drumu cu tata asa…pe ritmul dicatat de morotul daciei, da-i a II-a, da-i a III-a, da-i a II-a, da-i a IV-a, in fine, ati prins ritmul.  La intoarcere ne oprim in Cluj, mergem la dentist, mi-a forjat un pic prin dantura, acuma nu ma doare, atunci am simtit un pic. Mi-a plombat vreo 3 carii incipiente, mi-a slefuit un dinte ciobit,  am lasat pe acolo 50 de lei, in fine.

Pe drumul de intoarcere, dupa ce am ajuns in varful feleacului, incepem sa coboram, si auzim „TOC-TOC-TOC-TOC-TOC” Normal…pana. Partea frumoasa ce am uitat sa vi-o zic e ca in dacie nu intra caldura. Adica baga un pic de caldura, dar nesemnificativ. Plus ca tragea aerul rece pe la stalpul usii mele…mama, mama. Dar pe cand a iesit soare s-a mai incalzit in dacie. Am reusit sa ma deschei la geaca, dar n-am dat-o jos 🙂 Oricum, am facut pana la mai putin de 25 de km de casa. Dar din moment ce remorca are punte de dacie, roata de rezerva nu a fost o problema (Thank God). Si dupa aia am ajuns acasa, si maine eyu si cu tata mergem la Buzau, dar o sa mergem cu acel VW Transporter cu care am mai fost la Bucuresti. Adica cu o sa mergem cu dragostea mea: motor 1.9 SDI. Ce drum ne asteapta…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s