Railway blogging no3

Posted: 02/04/2010 in Din viata mea, Drumuri
Etichete:, , ,

Acesta e al treilea episod din seria de episoade(posturi) ce apar in direct dintr-unul dintre numeroasele trenurui are Replublicii Socialiste Romania. Stiu ca intre timp ne-am impuscat intre noi pt libertate dar trenurile tot a lui Ceasca sunt.

Acum am trecut de Sinaia, sunt intr-un compartiment destul de aglomerat dar acum s-a mai eliberat. Sper sa nu ami vina nimeni.  Cine sunt colegii mei de compartiment? Mama (de care abia am asteptat sa ma despart ca sa nu se mai uite peste ce vorbesc eu pe messenger cu prietenele mele virtuale pe care nu le-am vazut niciodata in viata mea si care pot foarte bine sa fie niste pedofili) un copil hyperactiv cu mama s-a plictisita de viata si doia pustoiace care par sa fie impreuna cu mama si copilul. Nu stiu de ce, dar cea mai urata dintre cele doua pustoaiece zambeste larg de cate ori am vede. Chiar asa fata de mototol am?

Viteza noastra de deplasare este…un pic sub Mach1, dar progresam.  Pana la ora 2 noaptea cand este programata sosirea noastra in Campia Turzii o sa depasim viteza sunetului. O sa vedeti voi. Azi am trecut si pe la liceu, am fost doar doi copii toata ziua. Dar culmea: ni s-a predat. Lasa, noi sa fim sanatosi.

Partea frumoasa e ca a venit oficial vacanta! O da….vacanta mea. Acuma imediat ce am coborat din tren, indiferent cat o sa fiu de adormit, o sa imi mut pur si simplu fundul meu extrem de sexos pe scaunul drapta fata al masinii familiei si o sa plecam toti cu destinatia Maramures. Deci sa nu va mire daca nu o sa am semnal in urmatoarele zile. Nu ca m-ar suna careva, dar oricum. De abia astept sa fiu intr-un mijloc de transport care poate mai mult de 90 km/h.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s