Licuriciul Berceanu

Posted: 28/06/2010 in Drumuri
Etichete:, , , , , , , , , , , , ,

In ultimele patru zile eu si cu tata ne-am „plimbat” destul de mult. Cu toata ca tata inca are mana rupta dupa ce a cazut din cires si eu ii schimb toate vitezele. Pe undeva sunt mandru de treaba asta. Stiu ca toata lumea o sa imi spuna ca nu e legal si ca suntem inconstieni….Shut Up! Nu vreau sa va aud parerile pentru ca nu cunoasteti toate detaliile si numa ne certam degeaba!

Oricum, ieri am fost pana Lugoj si inapoi. Cum am plecat din Lugoj pe intuneric am vazut ceva cu totul nou pentru mine: licurici! Nu am vazut unul de aproape dar am oprit intr-o parcare si am vazut cum toata padurea era luminata de parca toata vietatile padurii ma priveau cu ochii lor luciosi. A fost frumos. Mai vreau sa ii mai vad odata. In fine, am pornit la drum, nu ne-am grabit, am mers decent, si am ajuns la intrarea in Turda pe la ora 1 noaptea Dupa ce am trecut de intrarea in Turda, cum plouase erau o gramada de baltoace pe marginea drumului. Cum din fata venea un TIR, tata a luat un pic dreapta. Moment in care am dat cu rotile de pe partea dreapta in intrarea in Tunelul catre China. Am avut noroc pentru ca dat fiind ca groapa (craterul) era plin cu apa roata dreapta fata a acva planat si astfel a scapat intreaga. Roata dreapta spate nu a avut atata noroc si s-a indoit janta. La ora unu noaptea, la 10 minute de casa, intr-o zona fara stalpi de iluminat, noi aveam o janta indoita. Tata cum are mana rupta e exclus sa  ridice greutati cu ea. Asa ca eu am avansat in grad de la DSG cu comanda vocala la mecanic sef. Am mutat tot ce era in portbagaj pe bancheta spate, am scos roata de rezerva si cricul, tata folosea lanterna telefonului sa imi lumineze mie si gura ca sa ma indrume si sa imi spuna in mare ce am de facut. Nu ca e cine stie ce stiinta exacta, dar e bine sa sti cateva lucruri. Dupa o jumatate de ora de hamalit prin noroi, am montat roata noua si am venit acasa. Azi am reparat janta, maine dimineata facem cauciucul si plecam la Oradea. Din cate stiu eu aia au drumuri bune dar….

P.S. Domnu Berceanu, daca azi noapte pe la ora 1 si ceva ati sughitat  am fost eu! Sper ca v-am trezit din somn 🙂

Reclame
Comentarii
 1. […] leapşa mai departe lui :  Vio, Licurici, Anca, Bogy Văzut de: 4AKPC_IDS += "500,";Popularity: unranked [?] Trimite si […]

 2. woflz spune:

  ce aventuri misto :)) te invata

 3. Zamfir POP spune:

  Păi, măi, puştiule, tu eşti mai mare decât credeam!
  Felicitări!

 4. Bogy spune:

  Multumesc mult pentru aprecieri!
  Ce pot sa ma zis…. nevoia te invata multe! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s