Probleme si sarbatori anuale

Posted: 21/12/2010 in Din viata mea, Drumuri
Etichete:, , , , , , , , , ,

Ei bine s-a terminat si cu scoala. Azi am avut o olimpiada la romana si beneinteles ca au venit subiecte cu totul diferite fata de ce am invatat. Adica in loc sa imi vina din Harap Alb, La tinganci sau Moara cu noroc, mi-a venit creatie. Nu ca m-ar fi deranjat foarte tare dar nu prea am avut inspiratie. Olimpiada a fost de la 8, eu eram tream de la 5, pentru ca vecinii mei s-au imbatat azi noapte si s-au batut, injurat si certat pana pe la vre-o 3, eu am adormit tot pe la 3 dimineata…oricum, I’m fresh as a Coke on a hot summer day.

Alte noutati: cine o sa caute vre-un pic pe blog, o sa observe ca prin data de 20 sau 21 Decembrie 2009 am publicat un articol intitulat „De ce Doamne, de ce?” in care ma plangeam despre cum e pasobil sa pierzi un portofel, sa regasesti portofelul dar fara bani in el ca dupa aceea sa izbesti masina de un stalp de electricitate. Toate astea se intamplau in seara de 19 Decembrie 2009, iar in dupa amiaza zilei de 20 Decembrie 2010, am repetat isprava. De data asta am sarit peste partea cu furatul banilor si am trecut direct la actiune. In Odroheiul Secuiesc, intr-o curba, dupa ce a lovit cu roata stanga spate o groapa de canal aflata la circa 10 cm sub nivelul soselei si care era acoperita cu urme de material antiderapant, tata a pierdut controlul masinii, s-a rasucit 180° si a executat o parcare laterala intr-un gard de plasa (sau in pilonul sau de sustinere). Astfel, din ce am vorbit cu el doar la telefon pana acum, a lovit partea dreapta fata, partea stanga fata si putin partea stanga spate. De asemenea are janta stanga fata indoita si se pare ca are si un telescop fata indoit.

De data asta nu mai sunt asa de afectat ca anul trecut de incident. Poate pentru ca nu e asa de grav, desi nu mai avem bara fata (care e facuta zob), macar nu au puscat airbag-urile. Ce ma ingrijoreaaz pe mine cu adevarat este faptul ca se repeta la 1 an si o zi de celalalt incident.  Si acea zi diferenta a aparut doar pentru ca data de 19 a picat Duminica, iar Duminica tata nu iese din casa. Sunt ferm convins ca daca scotea masina din garaj Duminca, 19, o baga la loc in garaj sifonata.

Are cineva vre-o explicate legata de aceasta coincidenta?

Anunțuri
Comentarii
  1. […] Probleme si sarbatori anuale Tue Dec 21, 2010 22:25 pm Ei bine s-a terminat si cu scoala. Azi am avut o olimpiada la romana si beneinteles ca au venit subiecte cu totul diferite fata de ce am invatat. Adica in loc sa imi vina din Harap Alb, La tinganci sau Moara cu noroc, mi-a venit creatie. Nu ca m-ar fi deranjat foarte tare dar nu […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s