Leapsa: Interviu

Posted: 22/03/2011 in Din viata mea
Etichete:, , , , ,

Am primit o leapsa de la Alice care e practic un mic interviu. Dat fiind ca mereu mi-am dorit sa dau interviuri, am preluat leapsa imediat. Deci:

Când ai început să scrii online?

Primul post l-am publicat in seara de 11 Iulie 2007. La vremea aceea nu aveam nici cea mai mica idee ce este acela un blog. Insa in acele zile tot ce se vorbea la televizor era faptul ca Nastase si-a facut un blog, la fel si Iliescu. Din curiozitate am intrat pe Google si am tastat „blog” si pana sa imi dau seama, aveam blog pe blogspot.

 

Ce te motivează să scrii pe blog ?

E greu de spus. Recitindu-mi blogul am observat ca de-a lungul timpului mi s-a schimbat un pic stilul de scris. La inceput era stric un jurnal, singura diferenta era faptul ca nu era scris intr-un caiet, si desi adesea ma adresam „cititorilor” stiam ca acestia nu exista deoarece nu pomeneam de blog la nimeni si nici nu ii faceam reclama pe internet. Dar de la inceput si pana acum, intamplarile din viata mea de zi cu zi au stat la baza tuturor articolelor.

 

Cum reacţionezi la comentariile negative ?

Pana acum nu am avut parte de asa ceva. Sper sa nici nu am, insa daca as avea parte de astfel de comentarii cred ca reactia mea ar depinde foarte mult de tip comentariilor. Daca sunt pertinte atunci o sa incerc sa fiu politicos, daca sunt impertinente si idioate…. mai bine sa nu fie 🙂

 

Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit ?

Nu am avut nicio idee atunci cand am pornit blogul. Asa cum am spus, aparitia blogului a fost 90%  accident. Asa ca am inceput sa scriu despre singurul lucru care imi era la indemana: viata mea. Apoi pe masura ce am mai crescut am inceput sa dezbat subiecte ce am considerat ca o sa atraga atentia publicului si o sa fie pe placul acestuie. Dar intamplarile din viata au ramas principala sursa de inspiratie.

 

Ce fel de link-uri ţii în blogroll ?

Am link-uri din toate domeniile, insa incerc totusi sa fac o selectie. Nu prea sunt de acord cu cei care vor sa aiba zeci si sute de persoane la blogroll doar pentru a-si face reclama. Sunt de acord insa cu cei care promoveaza la blogroll blogurile interesante.

 

Cum te-a schimbat pe tine blogul ?

Pai in primul rand acest blog este pentru mine o poarta in trecutul meu (nu ca ar fi o distanta foarte mare de parcurs), insa e interesant sa imi recitesc posturile din trecut, sa observ numeroasele greseli gramaticale de atunci si de acum, dar sa observ si mentalitatea mea de acum cativa ani. E amuzant cum lucrurile care mai demult mi se pareau de importanta vitala, acum mi se par doar amintiri, majoritatea placute.

 

Ce aşteptări ai în viitor de la blogul tău ?

Ma astept ca blogul sa faca pe viitor cam ce a facut si pana acum. Sa ma ajute sa memorez evenimentele placute din viata,  sa ma ajute sa cunosc lume, sa imi fac prieteni noi. Ma gandesc de asemenea pe viitor sa imi transform blogul intr-un site, insa este doar un gand si mai e mult pana sa devina realitate. Mi-am inceput cariera de blogging cu 0 investitii si pana acum n-am bagat nici macar un ban in blogul meu. Pe undeva sunt curios cat de departe pot ajunge fara sa investesc altceva decat timp si pasiune.

Cât despre vizitatorii / cititorii acestui blog ?

Visez sa am cat mai multi. Visez la ziua cand blogul meu va ajunge sursa zilnica (sau aproape zilnica) de amuzament, subiecte de dezbatut, genul de loc in care mi-ar placea mie sa imi petrec timpul.

Eu predau leapsa mai departe la: Lavi si Alexa, Andrei UMF, Razvan. Desigur oricine e liber sa preia leapsa si poate lasa un comentariu cu un link catre articolul cu interviu 🙂

Lasă un comentariu