I like it

Posted: 12/07/2011 in Din viata mea

Din nou ma gasesc fara ocupatie, si din nou ma gasesc la o oarecare distanta de casa. Noroc cu internetu de pe telefon si aplicatia WordPress de pe Android Market. Ce pot sa spun, am azi ceva treaba pe la ora 5, pe la Petrache Poenaru, dar cum acum e ora 15:15 (se pare ca sunt iubit) mai e mult pana atunci.
Oricum la ora 1 a trebuit sa fiu la facultatea de chimie de la Polizu, iar la 1 si un sfert, deja imi luasem diploma de participare la concursul la care participasem (ce ridicol suna) si nu prea mai aveam ce face. Cum pe acolo am dat de diriga mea, de dragul barfei am mers in aceeasi directie cu ea. Defapt ea mi-a sugerat ca daca am chef de o plimbare in ciuda temperaturii de prajit fripturi la  soare, o pot lua cu metroul pana la P-ta Victoriei si de acolo pe jos in spre unirii. Asa am si facut, doar ca din moment ce mie mi s-a acrit de piata Unirii, am luat-o intr-o directie ce parea mai aglomerata, adica am pornito pe drumul care lasa guvernul in spate.
Nu stiu cum se cheama soseaua pe care am mers, sau cladirilepe langa  care am trecut, insa va pot spune ca am trecut pe langa niste cafenele si magazine care pareau mult mai scumpe decat banii pe care as fi fost eu dispus sa ii cheltui. Inca mergeam incotro vedeam cu ochii, fara sa imi pese unde sunt, sau unde vreau sa ajung. In cele din urma, politica asta „mergi incotro vezi cu ochii” nu s-a  dovedit eficienta pentru mine, caci m-am trezit ca am ajuns inapoi la Gara de Nord, acolo unde ma lasase 105u, la 1 fara 20. Dar macar acum aveam o idee incotro sa o iau. Am luat 105ul si am mers pana la Casa Scanteii, iar de acolo am intrat in Herastrau. Inca sunt in Herastrau, singur cuc, pe o banca la umbra, cu o sticla  de apa goala langa mine (nu nud, doar goala) si stau si butonez acest post de pe telefon.
In mod trist, realizez ca imi place intr-o oarecare masura; adica imi place sa ma plimb de capu meu prin Bucuresti fara sa am habar unde sunt sau unde ma duc, dar imi place sa stau asa singur cuc. Nu ma intelegeti gresit, mi-ar placea foarte mult sa am acuma pe banca putina companie (de preferat feminina) dar vad ca rezist foarte bine si in lipsa ei. O fii de bine, o fi de rau… nu stiu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s