The future’s portocaliu

Posted: 24/12/2011 in Din viata mea

Am modificat titlul, pentru ca n-as vrea sa credeti ca mi-am facut contract cu cei de la Orange si doar pentru ca le fac reclama, ei o sa imi faca cadou un Samsung Galaxy S (II), am ales acest titlu pentru ca tema zilei este sa vorbesc despre Cum speri sa fie viitorul tau. Eu il vreau pe-al meu portocaliu. De ce portocaliu? Pai imi place la nebunie culoarea, chiar daca detest partidul.

Viitorul meu sper sa fie cam tot asa cum e si prezentul si cum a fost si trecutul: in fiecare zi ma trezeam si luam viata de coarne. Mi-am trait viata, a day at a time. Imi cer scuze fata de nationalisti si patrioti, dar mai romaneste de atat nu stiu cum s-o scriu. Am postat deja acum cateva articole despre cum ma vad peste 10 ani, iar peste 20 de ani ma vad cam tot ca acolo, doar ca insurat, poate chiar cu un baietel. Defapt la 37 de ani…sigur o sa am un baietel. Poate deja o sa-l dau la scoala, sau poate o sa ii fac un bine si il dau la scoala de la 8 ani. Nu de alta, dar sa fie el cel mai mare din clasa; vreau sa mearga toti la el cu „sarumana”.

Imi vreau viitorul la fel de provocator ca si restul vietii si nu vreau sa ma vad ducand o viata sedentara, cu trezit la 8, plecat la birou, venit acasa la 4, timp cu familia.  Vreau ceva putin mai dinamic, si o sa mentin acel stil de viata pana in ziua in care creierul meu va da ShutDown. Oricum astea sunt doar ipoteze; pana atunci eu astept sfarsitul lumii, dar nu jucarii de astea ca pana acum, eu il astept pe ala mare, al Maiasilor. O sa fie amuzant, toata lumea va sta impreuna pe 23 uitandu-se la cer asteptand sa se intunece si sa crapam toti. Eu cred ca si de ciuda, in ziua aia o sa ma uit la filme. Porno!

Anunțuri
Comentarii
  1. Mady spune:

    Pe 21. :-”
    Macar mori fericit! :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s