Ca de Sarbatori

Posted: 26/12/2011 in Din viata mea

Craciun fericit! Va salut din nordul nordului tarii, din tinutul palncii vesnice, aka Maramures. Ma aflu aqici asa cum am facut in fiecare an in luna lui decembrie. Ce va pot spune… lucrurile pe aici sunt la fel de pitoresti cum au fost intodeauna. Pentru mine asta se anunta a fi un Craciun destul de agitat. Vineri, cand ar fi trebuit sa iau vacanta, eu mi-am lu liber de la mine putere, m-am suit intr-un tren de Tg. Mures si cu mama pe post de copilot, m-am avantat pe acele tinuturi de care stiam demult ca sunt stapanite de unguri. Timp de 9 ore fundul meu a facut basici pe scaunul trenului in timp ce acesta parasea incet dar sigur scumpul meu pamant romanesc. Pe durata calatoriei eu am decis ca sunt prea lenes ca sa scot laptopul si kilometri de cablu aferenti acestuia, doar pentru un joc de Solitaire, sau pentru a vedea un film pe care oricum n-aveam chef sa-l vad, asa ca am acaparat priza pentru a-mi incarca telefonul muribund. Langa mine mama s-a apucat sa citeasca o carte. In urchile mele duduia muzica. Cred ca am tras si un pui de somn, anyway dupa vreo 2 ore, m-am plctisit si m-am pus si eu pe citit: Dragi American Airlines. Cartea vorbeste despre unul blocat de opt ore pe un aeroport, iar eu aveam de stat noua ore intr-un tren, deci pot pe linistit ca ma regaseam in acea carte.
La capatul travaliului, ne-am reintalnit cu tata si am plecat toti spre un local unde una din firmele cu care tata a colaborat foarte mult anu asta isi tinea traditionala petrecere de Craciun. Acolo am regasit unul din motivele din cauza carora mise mai face uneori dor de ardeal: palinca! Si-am baut, si-am mancat, si-am dansat pana undeva in noapte. Dimineata, dupa 2 cani de cafea am pornit tot familionu’ cu masina spre maramures, la ai mei bunici. Aici am gasit si mai multa palinca, si mai multa mancare, si mai mult vin, plus ca i-am gasit si pe unchiu, matusa, vara-mea si potaia lor vesnic flamanda.
Am mancat, am baut, am facut schimb de cadouri si ne-am culcat. Ca tot am pomenit de cadouri, am uitat sa precizez ca inainte sa plecam din Tg. Mures am facut o scurta escala la Selgros de unde, pornind de la o gluma, am ajuns sa fiu posesorul unei tablete. Nu stiu ce producator/model e, pentru ca in camera din care va scriu acum e intuneric si nu vad ce scrie pe ea. Stiu doar ca a fost ieftina si ca felul in care am cumparat-o reprezinta un capitol separat. Era ultima din specia ei, drept pentru care a durat o vesnicie sa imi gaseasca cutia ei. Cand mi-a gasit-o am remarcat ca ii lipsea stylusul. Tableta cu stylus n-am prea vazut, insa asta se vede ca are lacasul necesar, deci… Ok am trecut peste asta, si am ajuns la concluzia ca saptamana viitoar, cand o sa mai primeasca tablete sa imi trimita si mie un stilus. Apoi mai e aspectul ca eu (defapt ai mei) am platit pentru o tableta cu sistem de operare Android 2.3, iar in realitate asta are 2.1 sper ca dupa ce o conectez la un hot-spot sa rezol totul cu un simplu upgrade. In schimb functia de E-book reader face toti banii!
Cam atat de sarbatori, oriunde sunteti sper sa aveti parte de un Craciun minunat!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s