Erou de sacrificiu

Posted: 10/03/2012 in Din viata mea
Etichete:, , , , , , , ,

Dupa mult timp, am gasit inspiratia sa mai scriu un articol care sa nu fie o recenzie de carte. Mai am una gata citita care asteapta publicarea, insa pana imi vine chefu sa mai scriu o recenzie, mi-a venit alta idee. Sunt o gramada de teorii conform carora Google ne urmareste in permanenta, stie ce facem, planuieste sa ne controleze vietile. Sunt multi cei care sustin asta si, desigur, mai sunt si cei de la Google care spun ca nu e asa, ci ca ei ne vor doar binele. Aici apare clasa de mijloc, cea a nepasatorilor care nu tin cont nici de ce zic conspirationistii, nici de ce zic cei de la Google; ei folosesc internetul cum le e lor mai comod fara sa isi faca griji de intimitatea personala sau alte prosti. 

M-am gandit sa devin cobaiul unui experiment, desi nu cred ca poate fi numit asa ceva, asa cum nici eu nu cred ca pot fi numit „cobai”. Pentru ca oricum nu mai aveam prea mult, am decis sa imi mut toate lucrurile in garajul celor de la Google. Acum am mail pe Gmail, telefon pe Android, am renuntat pentru o perioada la Firefox in detrimentul Chrome, totul pentru a vedea daca voi simtii vreo modificare pe internet. Am de gand sa imi arunc toate datele posibile (si care nu costa bani) celor de la Google sa vad ce au de gand sa faca cu ele. Nu cred ca o sa le zic vreo noutate, sigur au deja mai mult decat le trebuie, insa macar acum am s-o fac cu buna stiinta. Oricum daca ar venii o Apocalipsa mai dubioasa in care toti am fi judecati pe baza faptelor noastre on-line, cu totii am ajunge in Iadul cybernetic. 

Anunțuri
Comentarii
  1. Perfect Devil spune:

    :))) Esti cu capu’! Defapt tu voiai sa te lauzi ca ai Android… :D:D

  2. Bogy spune:

    Printre altele, da :))
    Am avut un moment din acela in care m-am simtit foarte mandru de telefonul meu si am vrut sa ma laud intr-un mod cat mai subtil :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s