Comeback

Posted: 09/06/2012 in Din viata mea
Etichete:, , , , , , ,

Cred ca niciodata nu a trecut atat de mult timp intre doua postari pe blog. As putea spune acum ca am fost ocupat cu tot felul de petreceri si destrabalari mai mult sau mai putin nocturne, ca am fost tot pe drumuri si nu am mai avut timp de familie si prieteni, ca m-am dedicat intru totul invataturii si m-am autoizolat de internet si facilitatile tehnologiei…. aiurea! Am fost pur si simplu lenes.

Bine, in apararea mea, poate n-a fost chiar o lene pura. A fost o lene combinata cu lipsa de subiecte; cand aveam chef sa scriu, n-aveam despre ce, cand aveam despre ce, n-aveam chef, si tot asa. Dorinta cea mai mare de a scrie un articol pe aici, jur ca aparea de fiecare data cand intram la dus. Culmea, tot atunci aparea si inspiratia, dar cum nu aveam langa mine o secretara bruneta, tanara si semi-topless care sa noteze tot ce aberam eu cu voce tare, pana sa ies de la dus, toate idelie erau deja expediate publicului inexistent, discursul meu se incheiase, iar eu nu mai stiam nici macar de la ce pornisem. Important e ca stiu unde am ajuns:

Am ajuns in aceasta seara de vineri (care e defapt o samabata dimineata), un moment din care mai am de numarat doar 14 zile pana cand se termina scoala. Si ca tot suntem la capitolul numarat, mai sunt 99 98 de zile pana la majoratul meu, asta asa, ca o paranteza. 14 zile pana cand intru in vacanta pentru 3 luni, care au ramas in jur de 10 saptamani. Si tot in seara asta am facut greseala sa imi calculez si mediile.  Bine, greseala mea nu a fost ca am decis sa imi calculez mediile, greseala mea a fost ca mi-am propus sa termin CU O ANUMITA medie clasa a XI-a. In seara asta, la prima strigare am media pe semestrul II 8,80; ceea ce e cu 0,20 sub pragul minim pe care constiinta mea poate sa-l tolereze. Si nu e doar constiinta mea, mai e si posibilitatea admiterii la facultate pe baza mediilor din liceu care contribuie anu asta la factorii de stres. Dupa ce am refacut  de 4 ori calculul cu 3 calculatoare diferite, am trecut la etapa a doua: remedierea situatiei. Si la ora aceasta relativ matinala, planul pare simplu, realizabil si obiectivul e tangibil. Trebuie sa imi maresc cu 1 punct media, la 5 materii.
Trebuie s-o conving pe profa de bio sa imi dea minim 8 pe portofoliul ce i l-am adus
Trebuie sa-i explic marti profei de chimie ca nu imi poate da mai putin de 10 pe prezentarea ce o sa i-o fac pana atunci
Trebuie s-o conving pe diriga ca nu are voie sa imi dea mai putin de 9 pe o prezentare ce inca n-am facut-o dar pe care a mai prezentat-o 3 sferturi din clasa
Trebuie ori s-o conving pe profa de romana sa imi dea 2 de 10 in 3 ore, ori dupa ce imi da macar un 10, s-o conving ca nu stie destula matematica si ca 9,45 se poate rotunji direct la 10.
Iar in final trebuie sa sper ca la ultimul test la economie am facut de minim 8, sau daca nu s-o induiosez pe profa sa imi dea de undeva un 10.

Parca acum cand am scris cele 5 obiective „de foc” au parut mai dificile si mai multe decat in ultima ora cand doar faceam calcule statistice si incercam mediile sa vad care e cea mai mica nota de care am nevoie. Ideea e, ca daca reusesc toate astea, ar trebui sa scot o medie de 9,13 care tot e cu vreo 17 sutimi sub tinta mea, dar imi place cum da acel ,13 acolo deci spre asta tintesc acum.

In rest ma asteapta o vara super full, adica chiar super-super full, dar despre care o sa vorbesc dupa ce ma vad cu sacii-n caruta si caii la drum, adica dupa ce s-au incheiat mediile 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s