Ziua a 3a între inamici

Posted: 29/12/2012 in Din viata mea

Asta a fost încă o zi în care țara asta ticăloasă s-a căcat pe noi. Am plecat dimineață pe la 12 de acasă cu direcția Sacré-Cœur. Pentru cei mai leneși, asta e o mare biserică și de asemenea foarte frumoasă, care oferă o priveliște panoramică superbă asupra Parisului. Încă de dimineață era un soare superb pe cer. Atât de superb încât n-am putut fotografia sau vedea corect priveliștea pentru că toate razele lui erau în ochii mei. Măcar înăuntru era plăcut și foarte frumos.
După aceea am pornit spre Turnul Eiffel pentru a patra încercare de a ajunge în vârf. Pe drum spre „sondă” a început să se înnoreze și să bată vântul. Când am ajuns la turn am aflat că intrarea prin unul dintre piloni e închisă. Apoi am văzut o coadă lungă și șerpuindă la care ne-am aşezat și noi. După două ore eram ceva mai în față, dar încă nu ajunsesem la jumătatea distanței. Începuse să bată vântul tare, apăruseră chiar și câțiva stropi de ploaie, la toate astea apăruse și avertismentul că la vârf s-au aglomerat curioșii și că o să apară întârzieri. Așa că am plecat acasă.
Eu unul îmi trag palme. Turnul ăsta ticălos îmi refuză accesul, iar eu m-am săturat! Mi-a ajuns cât am stat sub el, nu mai vreau să urc și pe el.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s