Ziua a doua între inamici

Posted: 29/12/2012 in Din viata mea

Am cam întârziat cu raportul celei de-a doua zi petrecută printre inamicii mei, francezii. Pot declara că a fost o zi dificilă pe parcursul căreia am fost supus la mai multe atacuri surpriză. Mișeii au încercat să mă asasineze de dimineață. După un dificil proces de trezire, m-am dus și eu cu ochii cârpiți încă de somn până la bucătărie să văd în ce stare e cafeaua. Nu intru bine în bucătărie că din stânga mea, un prăjitor nebun aruncă cu o bucată de pâine prăjită după mine, un fel de french toast cred că.
După micul dejun, am decis să pornim spre Notre Dame să căutăm cocoșatul. Liftul blocului e unul foarte bine crescut, căci eu l-am văzut cum a simțit piciorul unei franțuzoaice la 5 cm de ușă și a oprit închiderea ușilor ca să n-o lezeze. Pe mine în schimb nu m-a recunoscut si a închis ușa peste mine, oprindu-se doar când a fost sigur că m-a lăsat cu o vânătaie. Încă amețit de îmbrățișarea metalică, la ieşirea din lift, imediat lângă mine aud lătrături: multe si puternice. Bineînțeles că m-am albit la față, iar apoi m-am înroșit de nervi când am văzut că mă lătra o javră de 10 cm înălțime cu o vestă reflectorizantă pe el.
Pot spune deci că am avut parte de un început de zi dificil. În schimb restul zilei a fost bună, culminând cu momentul în care cumpărând o clătită am primit rest mai mult decât dădusem inițial. În primul moment când am descoperit am vrut să mă duc să îi spun gagicii că a greșit, însă apoi s-a trezit românul din mine și am decis să păstrez banii. Apoi seara a culminat cu câteva jocuri de rummy și toată lumea știe că alea nu se termină când vrei, ci se termină când nu mai poți sta drept.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s