Se-ntampla

Posted: 09/03/2014 in Balarii
Etichete:, , , ,

Uneori in viata o gramada de chestii se intampla si nu prea realizezi de ce sau cum e posibil asta. E surprinzator insa cum numai atunci cand esti obosit sau plictisit sau relativ bine dispus ai ragazul sa observi in detaliu chestiile astea si chiar sa le acorzi putin din atentia cuvenita. Adica sigur, sunt oameni care se tin trezi noaptea cu intrebari cu adevarat importante cum ar fi „Cum a luat nastere universul?” sau „Ce pot face cu viata mea ca aceasta chiar sa conteze peste generatii?” sau sunt unii care poate se intreaba daca „tantarii au penis” si daca da, „cat de mare?”. Jur, n-am fumat nimic (poate asta e si problema) dar la ora asta cam orice intrebare la care ma pot gandi e una buna.

Apoi, parasind sfera intrebarilor elevate, cum ar fi cele mai sus mentionate, revin la intrebarile minore, dar la fel de fascinante. Intrebarile de genul:
„Cum e posibil sa arunc in ghiozdan un pix functional si dupa 20 de minute sa il gasesc dezmembrat perfect? Fiecare chestie care putea fi demontata a fost demontata intr-un mod magic” sau alta intrebare:”Cum de las in ghiozdan un caiet cu spire pentru doua zile, si cand il scot coperta lui e separata complet de el, fara a fi rupta sau indoita macar?”

Adica, ori ghiozdanul meu are ceva dubios, ori e posedat, ori unele lucruri pur si simplu se intampla si nu e nicio lege sau forta ce sa se aplice in universul nostru care sa poata explica fenomenul. Asa ca dintr-un motiv absolut bizar, acum stau si ma gandesc la chestiile care se intampla aparent fara motiv, dar care exista in viata noastra dar care totusi nu ne distrug viata. Adica nu vorbesc aici de moarte, accidente rutiere, meteoriti ce aterizeaza din senin sau rapiri extratereste…toate astea tind sa ne afecteze putin viata, eu inca ma chinui sa gandesc pe plan micro, la chestiile banale. Ma rog, cred ca intrebarea predominanta la ora asta e: de ce nu dorm eu? Si am de gand sa ma ocup de chestiunea aceasta imediat, dar intrebarea adevarata este: tu observi chestiile minore care se intampla fara motiv? Iti pasa de ele sau viata merge inainte oricum?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s